TORRA SA

Serveis Funeraris de Sabadell

L'empresa Torra S.A.


Funerària Torra és una empresa de serveis funeraris creada en 1950 a Sabadell que, a través d'un equip jove, professional i en constant formació, realitza la gestió integral i sostenible de tot el procés de defunció a companyies i particulars.

Compta amb àmplia experiència en la prestació de serveis funeraris, així com en l'administració de tanatoris, crematoris i cementiris. En les seves modernes instal·lacions ofereix als ciutadans una atenció individual, pròxima i de qualitat.

A la trajectòria de Funerària Torra es conjuguen tradició i vocació de servei amb la formació i professionalització que la societat actual demanda. Actualment l'activitat de la empresa abasta els municipis de Sabadell, Castellar del Vallès, Caldes de Montbui i Sant Llorenç Savall.

Qui som

L'empresa està dirigida per un equip jove i entusiasta, disposat en tot moment a encarar els reptes del futur. La plantilla representa un actiu fonamental de l'empresa i els professionals que formen Funerària Torra estan altament qualificats i són capaços de percebre i adaptar-se als reptes actuals.

 


 

El nostre compromís

Funerària Torra assumeix el seu paper d'empresa local i d'actor en l'escena social. En aquest sentit, col·labora sovint amb diferents entitats com el Banc d'Aliments de Sabadell, Creu Roja, l'Hospital Sant Joan de Déu, l'Hospital Parc Taulí, els Bombers, el Rebost Solidari, associacions de veïns o la Clínica Barraquer (banc d'ulls). A més d'aquestes col·laboracions, Funerària Torra compta amb instal·lacions habilitades per a persones amb discapacitat i realitza millores constants en aquest aspecte per a poder oferir els seus serveis a tots els ciutadans.

 

Document d'empresa : Fulleto d empresa.pdf