TORRA SA

Serveis Funeraris de Sabadell

Cerimònies


Funerària Torra ofereix un servei de cerimònia fúnebre, posant a la seva disposició una sala de cerimònies multiconfessional amb capacitat de fins a 120 persones i un mestre de cerimònies professional que els donarà tota l'assistència necessària per a per a realitzar l'homenatge del seu ésser estimat.

En què consisteix la cerimònia?

La funció principal del mestre de cerimònies és ajudar-los a expressar amb paraules els seus sentiments en tan delicats moments. Després d'una entrevista prèvia, es dissenya la cerimònia d'homenatge descrivint a la persona difunta, transmetent els seus valors.

Arribat el moment d'oficiar la cerimònia, aquesta persona, també, s'encarrega de donar la paraula als familiars i amics que desitgen participar, de coordinar les intervencions musicals, de la lectura de escrits dels cercles pròxims de la persona difunta i dels poemes que els familiars hagin triat. 

Amb aquest servei, Funerària Torra garanteix un comiat per a la seva ésser estimat totalment personalitzada, en proporcionar-los un professional roman al seu costat per ajudar-los en uns moments difícils, aconseguint evitar que se sentin sols en aquest tràngol. 

Descarregar pdf amb el text de la cerimònia laica