TORRA SA

Serveis Funeraris de Sabadell

Cerimònies


A fi de poder donar satisfacció a totes les creences i sensibilitats, Torra SA ofereix un servei de cerimònia fúnebre multiconfessional posant a la seva disposició un mestre de cerimònies professional que els donarà tota l'assistència necessària per a realitzar l'homenatge del seu ésser estimat respectant al màxim les pròpies creences i els valors personals.

 

La funció principal del mestre de cerimònies és ajudar-los a expressar amb paraules els sentiments i tot el que vulguin deixar constància en tan delicats moments. Després d'una entrevista prèvia, es dissenya la cerimònia d'homenatge descrivint a la persona difunta, transmetent els seus valors i el to que hagués estat de la seva voluntat.

 

Arribat el moment d'oficiar la cerimònia, aquesta persona, també, s'encarrega de donar la paraula als familiars i amics que desitgen participar, de coordinar les intervencions musicals i de la lectura de cartes o escrits dels cercles pròxims de la persona difunta i dels poemesque els familiars hagin triat.

 

En definitiva, amb aquest servei, Torra S.A. garanteix un comiat per a la seva ésser estimat totalment personalitzada en proporcionar-los un professional roman al seu costat per ajudar-los a expressar-se en uns moments difícils, aconseguint evitar que se sentin sols en aquest tràngol.

 

⬇ Descarregar pdf amb el text de la cerimònia laica