TORRA SA

Serveis Funeraris de Sabadell

Sala de premsa / Notícies


 


Torra inaugura 600 columbaris per a cendres al Cementiri de Sabadell.
TORRA | noves instal.lacions | 28/05/2019

Torra S.A., empresa de Serveis Funeraris de Sabadell, continua complint amb el seu compromís d’oferir als ciutadans un cementiri actualitzat i modern, a l’alçada de les necessitats de la societat actual. Coincidint amb la recent aprovació de l’últim Reglament Municipal de Cementiri per part de l’Ajuntament, aquesta mateixa setmana Torra S.A. ha inaugurat la construcció de 600 nous columbaris per a cendres en el Cementiri de Sabadell.  


LLegir la notícia en la font original

Descarregar pdf
Torra S.A. dona 3.400 euros a l'Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona i a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell
TORRA | noticies | 11/03/2019

L'empresa de serveis funeraris Torra S.A. ha donat la setmana passada 3.430 euros a la unitat oncològica infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i a la unitat de pediatria de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. L'import de la donació es destinarà a millorar el benestar dels més petits i els seus familiars, i serà gestionat per cadascun dels centres hospitalaris.


Descarregar pdf
Torra S.A. celebra la seva Jornada Corporativa sobre la importància del treball en equip per a l'empresa funerària
TORRA | reportatges | 16/01/2019

El passat 9 de gener es va celebrar la Jornada Corporativa de Torra S.A. sota el lema "La importància del treball en equip a l'empresa funerària". Aquest esdeveniment exclusiu per a treballadors es va organitzar amb l'objectiu de donar a conèixer el paper que exerceix cada departament en la companyia, així com les relacions i sinergies en l'àmbit interdepartamental necessàries per continuar oferint un servei funerari de màxima qualitat als ciutadans de Sabadell, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall.


Descarregar pdf
Torra S.A. compleix 40 anys al servei de Caldes de Montbui i amplia l'horari de les seves oficines a la plaça de l'Església
TORRA | notes de premsa | 21/12/2018

A partir de l'1 de gener de 2019 Torra S.A. ampliarà l'horari d'atenció de les seves modernes oficines ubicades a la plaça de l'Església, atenent ciutadans des de les 8.00 h fins a les 20.00 h cada dia de l'any.

Desembre 2018


Descarregar pdf
Torra S.A., la funerària de Caldes de Montbui: excel·lència en el servei amb les tarifes mès econòmiques
TORRA | notes de premsa | 14/12/2018

Torra S.A., la funerària de sempre, compleix 40 anys realitzant la gestió integral de tot el procés de defunció a companyies i particulars a Caldes de Montbui.


Descarregar pdf
Punts d'informació, concert a l'aire lliure i cerimònia laica bilingüe al Cementiri de Sabadell pel dia de Tots Sants 2018
TORRA | notes de premsa | 30/10/2018

Com cada any per Tots Sants, Torra S.A., empresa responsable del serveis funeraris de la ciutat, es posa al servei dels visitants del Cementiri de Sabadell. Durant el dijous, 1 de novembre, en els punts d'informació que l'empresa instal·larà en diferents ubicacions clau del cementiri, el seu equip atendrà totes les qüestions i dubtres dels ciutadans, i també orientarà als qui acudeixin a informar-se sobre l'estat de la concessió dels seus nínxols i sepultures familiars.


Descarregar pdf
Torra SA, la funerària de Caldes de Montbui, fa 40 anys
TORRA | reportatges | 18/09/2018

Amb motiu d'aquest especial aniversari, i com a mostra d'agraïment als calderins, a partir de setembre i durant tot l'any 2019 Torra SA reduirà un quaranta per cent el preu del fèretre, per tal de continuar apostant per una relació de futur, basada en els més alts estàndards de qualitat, al municipi.

Setembre 2018


Descarregar pdf
Funerària Torra, l'homenatge que tota vida es mereix
Torra | notes de premsa | 09/09/2018

Funerària Torra, l'homenatge que tota vida es mereix


Descarregar pdf
Funerària Torra continua actualitzant les seves instal·lacions per oferir els millors serveis als ciutadans
noticia - maig 2018 | noticies | 15/05/2018

Funerària Torra, empresa de serveis funeraris de Sabadell, ha portat a terme un gran nombre de rehabilitacions i millores de les seves instal·lacions durant els últims anys, motivada pel seu compromís d'oferir els millors serveis als ciutadans. Aquestes remodelacions, realitzades de manera contínua, tenen com a principal objectiu adaptar les instal·lacions i serveis funeraris als canvis i necessitats actuals dels sabadellencs, així com la preservació i millora dels espais històrics d'aquesta ciutat cosmopolita, buscant l'equilibri perfecte entre tradició i modernitat.


Descarregar pdf
Un dia per a l'art i la història a Sabadell: Els ciutadans visitaran el Cementiri de Sabadell
Torra | notes de premsa | 27/04/2018

El proper dissabte 5 de maig a les 17: 00h es celebrarà una visita guiada al Cementiri de Sabadell com a acte central del Programa de Portes Obertes als Centres de Culte, una iniciativa promoguda per la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Xarxa de Ciutats Interculturals (RECI). Amb el nom "Capvespre de Creences", aquest primer esdeveniment del programa consistirà en diferents activitats culturals relacionades amb llocs de culte de Sabadell. Els assistents, que podran realitzar la seva inscripció fins al 2 de maig, coneixeran en primera persona la història i evolució d'aquest museu a l'aire lliure, joia arquitectònica i cultural de la ciutat.


Descarregar pdf