TORRA SA

Serveis Funeraris de Sabadell

Sala de prensa / Noticias


 


El Cementiri obre el procés d'adjudicació de 6 tombes rehabilitades
Torra | noticies | 30/10/2021

A partir del 15 de novembre, els interessats en la seva adjudicació podran presentar la sol·licitud a les oficines del Departament de Cementiri ubicades a la Ronda Orient, 67 (al costat del Tanatori), en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 i de 15 a 17h.

Tel 937 270 254

cementiri@funerariatorra.com

D'acord amb el Reglament de Cementiri, les concessions del dret funerari s'adjudicaran per ordre rigorós de presentació de sol·licituds i s'atorgaran per un termini de cinquanta anys.


Descargar pdf
Festivitat de Tots Sants
Torra | noticies | 20/10/2021

Espaiem les visites al Cementiri per evitar que l'1 de novembre hi hagi aglomeracions!

L'horari de visites és de 9 del matí a 6 de la tarda. S'ha fet un reforç del servei d'autobús per facilitar l'accés en transport públic, els caps de setmana del 23 i 24, 30 i 31 d'octubre, i el dilluns 1 de novembre.

El dia 1, es farà una Cerimònia laica en record dels difunts a les 12h a Capella del Cementiri Vell, i a les 13h es farà un concert a la plaça de les Illes del Cementiri Nou.

 

  


Descargar pdf
LA NOSTRA PATRONAL FA 25 ANYS
Torra | noticies | 22/06/2021

Estem d'enhorabona!

PANASEF cumpleix 25 anys al servei del sector funerari. Uns anys en els que hem acompanyat a les empreses de serveis funeraris i a tots esl seus professionals. ¡Gràcias per fer-nos partíceps d'aquest viatge!

Avui, mes que mai, ens sentim orgullosos de ser funeraris!


Leer la noticia en la fuente original

Sant Josep d'Arimatea, Patró del funeraris
Torra | noticies | 17/03/2021

En el dia del patró dels funeraris, Sant Josep d’Arimatea, volem reivindicar la feina de tots els professionals del sector i fer visible la tasca imprescindible que duem a terme. Avui, més que mai, volem dedicar aquest dia a la memòria dels milers de persones que ens han deixat al llarg d’aquest any que no oblidarem. 
 


Descargar pdf
Certificació APPLUS PHC de mesures per la Covid-19.
Torra | noticies | 08/01/2021

TORRA, dins del seu compromís de protecció als clients, proveïdors i treballadors i per mantenir la seguretat sanitària davant la pandèmia, implanta la certificació PHC APPLUS de mesures de prevenció i control de Covid-19.

Aquesta implantació certifica que TORRA compleix amb tots els requisits, de Referencial d'Higiene i Control PHC Ed1, per actuar amb la precaució màxima i garantir tots els processos per lluitar contra la Covid-19. Torra implanta totes les normatives sanitàries per mantenir tant els clients com els proveïdors i treballadors dins un estàndard de garanties sanitàries. TORRA certifica que porta un control diari de les seves instal·lacions i tots els seus processos administratius i recursos humans per assolir el màxim de seguretat i el seu compromís en evitar la propagació del virus.


Descargar pdf
Canvi d'horari al Tanatori de Sabadell
Torra | noticies | 26/10/2020

Amb motiu de l’estat d’emergència declarat per la Generalitat de Catalunya, mentre duri aquest estat, tancarem les instal·lacions del Tanatori de Sabadell a les 21:00 hores.

Per tramitacions de defuncions, continuem donant servei de 24 hores a les nostres oficines ubicades al Parc Taulí.

 


Torra S.A., la funerària que tots els calderins i calderines es mereixen
Torra | reportatges | 01/10/2019

La mort d’un ésser estimat és un moment difícil que necessita un temps d’assimilació. Els familiars tenen dret a escollir amb tota tranquil·litat l’empresa funerària que desitgin. Les residències, centres sociosanitaris i hospitals tenen l’obligació d’informar de l’existència de totes les funeràries de la localitat. L’equip de Torra S.A. està completament a la vostra disposició a les seves oficines ubicades al costat de l’Església.


Descargar pdf
Torra inaugura 600 columbaris per a cendres al Cementiri de Sabadell.
TORRA | noves instal.lacions | 28/05/2019

Torra S.A., empresa de Serveis Funeraris de Sabadell, continua complint amb el seu compromís d’oferir als ciutadans un cementiri actualitzat i modern, a l’alçada de les necessitats de la societat actual. Coincidint amb la recent aprovació de l’últim Reglament Municipal de Cementiri per part de l’Ajuntament, aquesta mateixa setmana Torra S.A. ha inaugurat la construcció de 600 nous columbaris per a cendres en el Cementiri de Sabadell.  


Leer la noticia en la fuente original

Descargar pdf
Torra S.A. dona 3.400 euros a l'Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona i a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell
TORRA | noticies | 11/03/2019

L'empresa de serveis funeraris Torra S.A. ha donat la setmana passada 3.430 euros a la unitat oncològica infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona i a la unitat de pediatria de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. L'import de la donació es destinarà a millorar el benestar dels més petits i els seus familiars, i serà gestionat per cadascun dels centres hospitalaris.


Descargar pdf
Torra S.A. celebra la seva Jornada Corporativa sobre la importància del treball en equip per a l'empresa funerària
TORRA | reportatges | 16/01/2019

El passat 9 de gener es va celebrar la Jornada Corporativa de Torra S.A. sota el lema "La importància del treball en equip a l'empresa funerària". Aquest esdeveniment exclusiu per a treballadors es va organitzar amb l'objectiu de donar a conèixer el paper que exerceix cada departament en la companyia, així com les relacions i sinergies en l'àmbit interdepartamental necessàries per continuar oferint un servei funerari de màxima qualitat als ciutadans de Sabadell, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès i Sant Llorenç Savall.


Descargar pdf